Ber om ursäkt för mitt obloggande!

Nu hände det igen. Jag har inte bloggat på hur länge som helst. Men så har jag ju inte pysslat något på hur länge som helst heller. :(

Kölistan över saker jag ska göra bara växer och växer. Att det inte är så roliga saker är väl lite anledningen till att det inte heller är så roligt att börja beta av den heller. Ska försöka laga en av pojkvännens tröjor, sy fast ett handtag på en väska, laga axelbandet på en ryggsäck, sticka klart strumporna till pappa (just nu är det för att jag ska börja på hälen), sticka andra strumpan till pojkvännen... osv.

Håller på med ett evighetspackande av mina grejer i lägenheten och flytta in hos pojkvännen på riktigt istället. Ska hyra ut min lägenhet och delvis möblerad. Så det är en massa beslut om vad som ska sparas eller packas eller slängas. Det tär rejält på mig (som har alldeles för mycket saker och möbler), och så säger de att det ska vara befriande att rensa.

Dessutom har jag dragits med en förkylning så jag har varit helt matt vad jag än har gjort. Men det känns som att det börjar ge med sig nu.

Nästa vecka drar det igång med en ny kurs i skolan också. Dessutom närmar det sig en omtentaperiod, så näsan får nog vänja sig vid att vara i böckerna snarare än i pysslandet. Men lite stickning på bussen fram och tillbaka ska man väl kunna hinna med.

Idag är det finaste vårvädret här och jag ska snart bege mig ut på en liten promenad bort till biblioteket för att låna en bok som ingår i en kurs.

Önskar er alla en härlig vårkänslodag! // Pysselnerd    

RSS 2.0